FÖR VI BATTLAR VARANN

jodå, kan varit så att jag vann på dans igår, emot kallle. så gåre.
jaja, det va roligt igår och det satt fint med mc donalds på natten där.
tror att robert slog rekord i att äta 4 cheeseburgare på mindre än 5sek för det kan inte ha varit en längre stund som jag vände mig om.
trevligt vare i allafall och jag hopppas att det inte vart allt för mycket knas med huset.
bubbelbadet var ju rätt så maxat.
hem till sebastian kom vi runt 3 och vi slocknade direkt
vaknade upp i morse hos min man, då som skulle upp halv9 och hjälpa  ånis syrra att flytta HAHA synd säger jag bara, själv låg jag kvar i sängen tills halv2 kan ju va skönt det med:)
jaja nu väntar jag på käk och sen ska jag och frida göra staden osäker.
hahahah eller
simmma lugnt bror

CHILLÄNI

hos frida, med linda&frida<3 puss pårom dom e så gulli gulli gulli gulli gullig-a haha
fick mig ett gott skratt idag när jag sökte på mongosegling
meneeee ha en trevlig kväll

 


osv....

-

jag älskar dig...

GODNATT

i morgon är det första dagen på lovet
ska sova, sen ska jag bara leva


old pic
piiiiiiiiiZ

VART ÄR DU FRIDA

det skulle varit perfekt om du va hemma nu
du o jag o söndagsmys ute i ditt rum:(

VAD GÖR MAN DÅ?

en söndags kväll som denna?
vad är de som sker?
sugen på sourcream & bearneis chipsen med tacodipp inte helt fel.
mjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuu

DET VAE KUL SÅ LÄNGE DE...

haha jaja bais in the vagina som elin brukar säga. fatta inte varför de vart som de vart, haha vet inte vad jag höll på med där ett tag. men men huset var inte som de skulle och inte jag heller för den delen. frida började gråta för en sak som var rätt så larvig, gumman ja måste ta tillbaka mitt utlåtande om att du var smart... sorry.
jaja ber om ursäkt för de tidiga iväg skicket men men piss i badrummet e inte så trevlig vaaa, inte när en tavla går sönder och alla spyr heller så. men men sånt man får taa ju! fett nojjig var jag ialf för att jag e bög. men dom flesta älskar mig ändå, kul var den ändå efter att jag damsugit i 2 timmar både uppe och nere, så finner jag ett par converse skor som står kvar, i typ storlek 41, ja ba vafan de var väl någon som gick barfota synd för den. jaja sebastian gick sedan upp för att hämta något, då rör de sig i sängen, vem ligger där om inte bonna? helt lost..
sebastian : hahaha va fan gör du här?
bonnna: ska jag inte va här eller? vart är jag :(
hahahahaha lite kul vare allt,  jag som damsugit i rummet o slängt saker på sängen, inte vaknade han inte, och såg han gjorde jag ju inte. inrullad i mitt tjocka duntäcke. haaha.
ofta ingen märkte att han va borta, synd.
aja efter många om och men, eller moppade golv och damsugna salar så att säga, satt det fint med pommes, fläskfile och b-sås när mor och far kom hem.
ciao bror

HAHAHAHAHAHA


fan va kul! haha kolla hela, vilket jävla fult skratt!

MÄNN-I-SKOR


godnatt

DENTIST

japp dit ska jag i morgon.
vi har sovmorgon till halv1 och jag ska vara hos tandläkaren 10.
tackar man tackar.
har precis laddat hem omkring 30nya låtar, så glad e jag!
nu ska jag sova och lyssna på min ipod. töntarna först

HAHAHAHAHAHA

jag hade nyss ett jätte roligt samtal med mor min och tillsammans med ellen. haha vi började snackade om när vi var små, och mamma berättade att jag va knäpp i huvet, jag kunde liksom gå fram till vem som helst o bjuda hem den personen på fika, och säga vart vi bodde vad vi hade för telefon nummer, berätta om min morfar som bor i skåne, ja allt mellan himmel och jord. Jag kunde tappa bort mig i en timma och mamma fick leta när hon hittade mig sa ja, ååh kommer du. hahah aja men ialf, ellen var helt tvärtom, blyg, ledsen skygg sa aldrig någonting ja allt de där, grät så fort hon inte såg mamma eller pappa. sen en gång när pappa och ellen åkte och handla hos mamma så stod ellen där brevid pappa och hade precis lärt sig att prata. då kommer de in några zigenare. och mamma typ säger åt sin jobbarkompisar att ja nu får vi hålla ögonen öppna och sådär, men när dom närmar sig, kollade ellen på dem, slog ihop händerna, himlade med ögonen och sa, titta va vackra dom är mamma! hahaha asså det är så kul när mamma berättar, och när philip, lindberg så alla vet, han slog mig i stjärten med en träslev i sandlådan, och jag tyckte de va skit kul, jag hade bara blöja på mig, sen så träffade han mig på benen och ja började grina, o han gjorde så hela tiden så mamma bröt av sleven och då började han gråta o sa, dumma dig de där var faktist min mammas. haha o sen när ellen slog philip med en krocketklubba, men det är en annan veva. aja rolig var jag, filmerna från min barndom är inte att leka med alltså. hopppas min unge blir som jag

FÖR HJÄLTAR & HJÄLTINNOR STANNAR KVAR

älskling det vi mest av allt vill ha, är någonting som aldrig kan bli vårt.
sitter just nu och lyssnar på drifffffft. kent för hela slanten alltså, spelningslistan spelas om och om igen. jag känner mig fett taggad på att skriva lite feelings och det tänker jag göra också, det är säkert för att jag lyssnar på kent, haha emo, neeeeeeeeeeee dom e söta. men vafan som jag nämnt tidigare så slutar jag aldrig förvånas över folk, titta bara på elin, vafan e hon? en duracell kanin, eller? jag slutar aldrig förvånas över henne, jag har aldrig träffat någon som (orkar?, gör? sliter?) lika mycket som henne. lite sjukt är det allt, men jag känner mig fett stolt, faktist, för jag e hennes morsa:) nedå men knallie. vidare till offer, som ibland kan vara alldeles underbara men på ett sätt inte. alla vet vem jag pratar om, marielle ahlm, katolska bruden från söööööder! hon kan vara den mest konstigaste personen, helt cp, alltså här pratar vi maximalt! sen kan de vända bara sådär och hon kan bli den suraste tjejen i hela världen, akta er då säger jag bara, det är inte kul. hon är som alla vet ett litet hormon monster som styr och ställler henne själv. usch frida, har på senaste tiden blivit smart, tycker jag. det är som att prata med en annan person ibland, någon som är förstående faktist. sen om man frågar vilken huvudstad som norge har är ju en helt annan sak, "STAVANGER"! naajjjj frida. men jag tror du börjar utvecklas frida, kul mycket kul. som sagt, jag slutar aldrig förvånas över min vardag. hela tiden sker saker som jag hatar, älskar, och tycker är cp, så att säga (kattie....) men men marrre kan göra mina skoldagar och elin är en häst som kämpar hon är bäst och alla ni andra är inräknade i min vardag, men nu när jag lyssnade på drift så tänkte ja på frida o elin, sen lyssnade jag på töntarna och tänkte på marre så..
inge illa alltså, älskar er allihopa
kyss o pill

KOM IGEN

fredags mys i morgon!
spicy, corner eller billyB till lunch?
någon som e på? come on vafan
i skolan är det somalisk mat<3<3<3<3<3<3

GONATT

frida

ABOOO

sitter hemma hos sebastian nu, träningen gick väl bais. hade inget flow alls idag asså, kännde mig helt lost helt enkelt, men så är det väl ibland skulle jag tippa på. jaja sebastian överraskade mig med chirrre mee dirre när jag kom hem och jag vart lite glad :) puss på min älskling
nu ska jag umgås med honom, hare nice

peaceeee

JA MEN SÅ KAN DE JU OCKSÅ GÅ

har tråkigt, inge plugg just nu, kan bara hoppas på att naturkunskapen gick som den skulle idag, vilket jag tror, känndes nice just då ialla fall! om ett tag är de träning, men först ska jag äta spagetti och köttfärsås, pappas köttfärsås är skapligt god alltså. det är himlen jämfört med skolan i alla fall. efter träningen åker jag hem till min älskling och sover.. kan ju va mysigt.
i morgon ska jag nog vara med på träningen i skolan, om inte jag blir förbannad och går av, så kan det ju också vara.
idag var marre cp i skolan, katti marre.
bara så alla vet så är marre katolik, fast hon vill helst bli kallad kattiemarre, enligt hon själv. men men.
en sak som är värd att nämna är att jag snackade om att snoret rinner inne i tunahallen för att det är så kallt och sen snubblade jag på fotbollen så snoret flög ut, hahaha, då sa marre att det hade hänt en gång för henne också, när hon gick på lundyskolan och när hon lekte med dräggelungen ANWAR.. det var först efter det som ludwig tappade lusten för henne.. tror hon ..

ciao


VISIONER I MITT HUVE NÄR DU LER


PROV SNART DÅ

hur kommer de gå då? vet inte de dock.
ikväll är det träning och jag längtar dit, då kommer frida.
skolan suger mest i hela världen, idag är det fisksoppa med hästbollar
rädda mig

JA MEN TYP

jag tycker att DU kan dra och DU kan också dra, och DU kan ju också gå nu tycker jag, och jag tycke att DU ska sluta skriva till mig och jag vill att DU ska ta en dusch, och jag vill att DUUUUU ska, asså fan dra bara allihopa

WHEN LOVE TAKES OVER

så att säga

HAHA VA


VARFÖR ÄR JAG SÅ BRA FÖR?

jag vet inte hihi

TJO BRE BROSAN DE HÄR E TILL MORSAN

lite smått bögiga, men vad ska man göra?


FRIDA:

DU MÅSTE GÖRA EN SNYGG HARDER...
HEADER...
HAHAH
VADÅ HARD, HÅÅÅÅRTTTTTTTTTTTTTT, ROOOCK VETTEFAN


WANNA BY SOME KLÄDER?

komigen lena

 
lite skrynklig men vafan
halvpösig t-shirt
50:-
 
adidas tröja
350:-


vanlig tröja, henry loyd
150:-

collage tröja, boomerang
150:-

gant t-shirt
40:-

vanlig svart peak tröja, dålig skärpa
150:-

tröja från vila, 40:-

peak linne, 100:- snyggt sytt i ryggen, fast glömde ta kort på de, haha


stickad tröja, HM 140:-

tajt tröja gina, 50:-

boomerang t-shirt som jag förmodligen kommer sälja, vettefan liksom
100:-

stickad tröja från vila. 150:-

stickad tröja, åhlens 150:-

adidas linne 100:-



billabong linne, 50:-

kööööör håååååårt


IKEAAA

jahapp då var säng fixad då! efter det blev det american pizza o nu ska vi bada!
sen ska vi antagligen kolla på fotboll. sverige suger, men det visste ju vi alla redan.


ÄR DU TJOCK IDAG, IDAG IGEN

länge sen man såg torkel i knipa... sorgligt


ALLA SOM INTE DANSAR E MUMINTROLL

japp, det var så de lät i norge. en kul grej helt enkelt. sitter och tänker tillbaka, det var en kul tid det där, nästan så man blir blöt i ögat. menmen inte mycket att göra åt nu.. waaaevvah
just nu sitter jag i skolan har naturkunskap, men har själv bestämt att jag ska ha svenska. måste läsa min buuuk.
efter skolan ska jag åka med till ikea tillsammans med sebastian och carola. han måste ha en ny säng..
haha, jaja. ingen träning ikväll. kan va skönt, kan va oskönt också.

HAHA OKEJ..


YEYEYE

vem har biljetter till kent då? jo jaaaaaaaaaaaaaaaaag:D


VI KÖR EN OLD SCHOOL




SCHOOL

it sucks. jag har skit ont i magen, maten var fögiftad som vanligt...
ja drar hem

GODNATT


lite kul var det igår när vi fick ta kundvagnen till hjälp
för att linda skulle komma någe vart. kissnödig som
hon var fick hon äran att glida alldeles gratis
wrooooom.........
PIZ MOTHAFAKKA

KUNG

det är kul att jag får mer o mer läsare
för varje vecka.. e ju rätt så kunglig

<3

<3

ASTA GOES WILD




VAD ÄR DE FRÅGAN OM?





















nu orkar jag inte mer, heipa


JAHADÅ

har alltså varit på ikea idag, och ja, jag ska vara ärlig det var första gången i livet, haha fråga mig inte varför men men. vart väl en hel del inhandlat.. förresten så köpte vi katt igår som vi ska hämta i morgon! den ska heta Asta. så får vi se hur de blir med en liten katt som hänger i gardinerna igen.. ne nu ska jag kolla film!
puss på stjärten

ALLTING KANSKE HADE BLIVIT ANNORLUNDA OM VI TOG EN ANNAN VÄG

sitter i skolan efter en äcklig måltid, jag har marielle till vänster och elin till höger, det kan inte bli bättre, eller jom om någon skulle vilja ge mig massage, men det kommer ju inte hända just nu vid detta tillfälle..


DU ÄR MIN HJÄLTE FÖR DU VÅGAR VARA RAK

sitter just nu hos min älskling. har precis solat, de ska vi göra om i morgon minsann och förmodligen på torsdag också. shit shit shit, men sen blire inte på ett tag. jaja, förvånad som jag vart träfffade jag pappa tommy utanför solstudio och jag frågar såklart vad han gör här, då lurar an mig att han står och väntar på en kvinna... men sen ser jag att han pekar in mot solstudio och ut kommer en ful jävla gris. så var det med det.
MARRE<3
nu ska jag vara lite social mot min pojkvänn och snart titta på andra avenyn! i morgon kommer en lista på hat & gilla, det blir fint de!

simmma luugnt brosan


DOM SOM FÖRSVANN

kollar på hollywood fruar, störda i huvet men sköna till o från asså, hon med läppstiftet kan va kul. haha aja. efter det ska jag upp till min säng o krypa ner under mittt tjock tjocka dun täcke! läsa lite bok sen sova så skönt. längtar. så godnatt mina vänner.


susssa så gotttt
piiz

DEN VACKRASTE STUDEN I LIVET VAR DEN NÄR DU KOM, OCH ALLT VAR FÖRBJUDET


JAG VET INTE VAD DU TYCKER

men någon härmas

SORRY LINDIZ

6 november släpppps dennnn

JAG BYGGER UPP DIG BIT FÖR BIT

ååh, längtar så tills albumet släpps! typ 28oktober! sen konsert i februari!
kent - töntarna



skolan var väl lite sisådär idag  vaaa, tråkigt med måndag som vanligt. just nu sitter jag bara här, tittar på gossip girl och väntar på att maten ska bli klar. min klocka tickar på, ja den tickar högt faktist, det börjar närma sig för träning!

KAN VA KUL




älskar er


RSS 2.0