RÖDA VITA ROSEN

sitter inne i skolan just nu efter att ha lekt röda vita rosen tillsammans med mina smid ett vänner :) det var faktist riktigt jävla kul, inte för att jag sprang då, men de andra gjorde kan jag säga, riktigt kul att se, men frågan är vad jag var, typ gandalf.. jaja kul vare. just nu springer mina kära vänner el-ljusspåret och jag gick in because my fucked up knä..

väntar på dusch, väntar på mat, väntar på... en bättre tid, alltid denna väntan... ajaj

nääää men nu, DUSCH

SKA MAN SOVA?

svar ja
är för trött för livet
piiz and goodnight

EVELINA, TACK

hon gjorde min dag genom att säga ett par simpla ord!

plugg-evleina säger:

jävla bekräftelsehora


PORR & PASTA

inte som de låter, elller, jo men jag måste bara berätta vad jag såg på bussen när ja åkte hem, när jag kliver in ställer jag mig nästan längstfram i bussen eftersom de fanns så få platser, precis inom min syn sitter två människor, två kärleksfulla männikor, två männikor in love., jaja alltså, vad gör hon? jo började fibbla i väskan fram med lite godis, okej tänkte jag, kan va gott ju, men sen då.. hon ber sin pojkvän att bita av halvagodisen när hon har den i munnen, just like lady and luffsen, okej tänkte ja, det är väl helt okej. men vad händer sen, dom SLICKAR varandra runt munnen, hon börjar suga han på halsen så han fick två stora märken, USCH, sist men inte "minst" observera minst nu eftersom att hon sakta men säkert börjar stryka sin hand på hans innelår o klämmma, o naffsa i öronsibbarna.. ooo jaaaa, den växte, den växte mycket på chines boyen, helt sjukt, faktist, snuskigt. bläää, han fnisssa och hon våldtog, så kan de gå.


nuuuuuuuuuu väntar ja på spagetttti och kycklingsås, iställlet för att de är skinksås äre pasta, myyyyyyycket gotttt!

SVENSKA

alltså skolan</3 jag måste skriva en handskriven uppsats.. fuck it liksom, jag vet vad ja ska skriva, men ja orkar liksom inte skriva ner de så fan :) bais.

igår va ja med linda o frida de va nice o sådär mysigt, för de ska ju liksom vara vi<3

införskaffade mig även en burberry keps! fett maxad, och en ny bikini!piz
 

LKAHUGH


söt

THE HILLS

sitter och tittar just nu, en grej som e dåligt e att de e gamla avsnitt, en grej som e bra e att de e gamla avsnitt för att för stunden e de bra.mina bästisar, tack för att ni finns

NICE

inte, slutar klockan fyra idag, det är inte speciellt härligt.
måste skynda hem för att hinna se topmodel! 
mina eftermiddargar ser i stort sett ut såhär precis varje dag

  • vänner
  • topmodel
  • sex and the city
  • the hills x2
  • life of ryan

nice ju

ska gå och dra en handtralla med marre

piiiz


AND I THINK TO MYSELF


jag va nyss nere o knallade på stan med min man.  mysigt, så bra att han finns, bara så ni vet :)

igår var jag med frida och linda, gillart, mina bästa. drog ut på kvällen, de va ju lite sådär, memen nästa helg kan de bli rätt så maxat faktist. man kan ju alltid hoppas, och appropå de så får vi hoppas attt min farfar blir bra! tänker på dig!

det är rätt så konstigt men på ett sett helt naturligt att grejer som man inte räknar med dyker upp från olika håll och vinklar, man snubblar över dem helt enkelt. folk kan försvinna ur ens liv utan att man inte hinner blinka. men det ända jag vet att jag och min familj e rätt så starka så vi kommer att klara det här, de lilla vi har kvar. världens bästa mamma&pappa, syster, och mormor stopppp.


det vart den här idag tillsammans med en t-shirt från åhlens

piiz


T-jena

jaha, vad händer då´? jag vet fan inte :) vet inte varför ja skriver, kan va skönt att lätta hjärtat kanske? vem vet, jag kanske, eller..
antivåld dag idag då i skolan, va rätt så chill. va på stan halva dagen, skönt käkade corner med mina kära vänner erik nille och birk, jajaja, trevlig kan väl säga, vart lite för mkt på slutet med dessa tre kåtbockar.

skolan kills everybody.. vet inte riktigt vad ja ska säga, vill bara skrika ut till lärarna : CHIIIIIIILLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, ANDAAAAAAAAAS, LÅT OSS BLINKA! typ.. men antar att livet inte alltid är en dans på rosor, eller som låten, NO STRESSS. no no no.

jag ska knalla vem till min kära pojkvän om ett litet tag, mor min ska ha sminkparty med sina väninnor så heipa..beställt

jag vet inte

men jag skriver när jag orkar, och idag orkar jag lite, idag har ja jobbat sedan ätit slagsta glass! såatte jag har inte gjort så mkt mer, väntar på att frida linda o carro ska sluta träna :))

RSS 2.0