why do relationships have to be so hard?because the only thing thats harder is to be alone


sjukaste drömmen

i natt drömmde jag en as konstig dröm.. de var så att jag tror jag och elin var huvudpersonerna.. och vi var någonstans där det hände något hemskt så vi skulle skynda därifrån. då kommer felle och hämtar oss i en helikopter och där i sitter carro, elias och ludwig. carro hade bara ett ben men det var liksom inge konstigt. sen så störtar felle oss så vi hamnar i djungeln där vi skulle sova.. och såklart kommer det indianer som ska röva bort oss eller så ville dem ha gåvor.. men såklart var det lite mer inväcklat än så. men det det orkar jag inte berätta. men ni förstår ju vilka förvirrande nätter jag har. och ni som känner mig vet att jag drömmer något liknande varje natt.


akropolis


tillsammans skrev vi kärlekshistoria


du var min soldat, du var så ung o så lojal
bara för att man andas betyder inte det att man leverFamn i famn upptäckte vi vad kärlek betyder. Att en person med kyssar, värme och vackra meningar som redskap kunde bidra till att man aldrig ville sluta sina ögon. Inte av rädslan för att han inte skulle finnas där när man vaknade, utan för att verkligheten var vackrare än alla de vackraste drömmar.


Han var den som sa ”jag älskar dig” i stället för godmorgon och han var den som sa ”jag älskar dig” i stället för godnatt. Tillsammans skrev vi kärlekshistoria. Ord bands ihop av värme och varje mening avslutades med kyssar. Han var mycket mer än mina vikta kanter i min dagbok.


Jag hade lovat mig själv att aldrig ge mitt allt till någon, för då skulle jag inte ha någonting kvar om han försvann. Men tiden och hans kärlek lyfte varsamt upp mig i hans famn. Inte ens en tå lät jag snudda i marken.


Hade han släppt taget hade jag fallit hårt. Det gjorde han, han släppte taget, men han lät mig inte falla. Han la mig varsamt ned med orden: ”jag älskar dig fortfarande, bara inte på samma sätt som förut”. Och där låg jag och såg honom gå utan att någonsin vända sig om igen.


Det vackra sa farväl och jag försvann. Jag minns hur jag önskade att mina tårar skulle få honom att simma tillbaka och att min längtan skulle kunna gå att dela med honom.


Månader gick åt att förstå hur snabbt man kunde bli någons förgångna och leta de bitar han lämnade kvar av mig. Genom igenregnade ögon och en kropp som inte kändes som min egen blev det de tyngsta stegen jag tagit.


Jag hittade bitarna till slut med vänner och nya möten i min andra hand, men det betydde inte att jag var hel, inte alls. Bara för att man andas betyder inte det att man lever.


Min bästa vän blev min penna och min rosa anteckningsbok. Ibland fylldes jag av för mycket tankar och då flydde jag dit. Till min fina bok, under mitt täcke och skrev.


Det var lätt att skriva om det man saknade och det var svårt att sluta. Jag fick aldrig några svar, men jag hade ändå inte velat höra. Min anteckningsbok var ju lika tyst som honom. ”Jag älskade att älska honom, men jag hatade att jag älskade honom”.


Det var mitt i den meningen som tog mig en evighet att skriva som jag insåg min rädsla. Jag var rädd för att sluta älska honom. Nästan mer rädd än tiden då jag skulle börja våga älska honom.


Att börja älska handlar om att se en framtid med honom. Att sluta älska handlar om att vilja se en framtid utan honom. Mina tankar tog en vändning och istället för att blicka bakåt lutade jag mina ögon på framtiden. Jag tänkte tillbaka på våra sämre stunder, även fast jag inte tyckte att de fanns på riktigt.


Jag tänkte på någon jag tyckte var bättre, även fast jag egentligen inte tyckte det fanns någon. Jag var tvungen att gömma allt som bidrog till att jag saknade honom. Till slut blev han en person jag för en tid föraktade. Men jag visste att enda anledningen till att jag hatade honom nu, var för att jag älskade honom då.


Efter en tid slutade mina tårar rinna. För varför ska man gråta över sin så kallade kärlek, när din sanna kärlek vill ha dig för evigt?


För en tid var jag mer rädd för kärleken än någonsin. Men vet ni, jag läste någonstans att om någon gör ens hjärta trasigt, blir det dubbelt så stort när det blir helt igen. Att man sedan ska ha dubbelt så mycket kärlek att ge. Och vet ni, det är sant.

VT


mot stadens gator..

shopppaaa
waynes
ciaooo

tradera mera

förstår mig inte på tradera fan.. måste vänta tills mamma kommer hem så hon kan hjälpa mig med allt. så länge slänger jag ut här ciaoo

  
  
 

klicka på bilderna

everybody is a lying bitch

igår städade jag och frida äntligen min garderob.. det var nog mer kläder som jag "slängde" än som jag behöll.. aja får bli tradera typ dåå. jobbigt att lägga upp allt bara.
sen för övrigt, så kan alla dra

livet är fult du är fager, vaken på natten och drömmer om dagen

godnatt!

nånstans emellan var jag

hatar att biljetterna till stockholm - oskar linnros, var snipp snapp slut. vilket betyder att göteborg e min sista utväg typ. men det funkar ju inte då.  (!!)och jag hatar att daniel adams-ray's skiva inte kommer ut förän i september, hur ska jag orka vänta? ..och jag orkar inte med att jag inte har gått på någon av oskars konsert än. vad är jag för någon människa.. usch. blir arg på mig själv 

 
aja från de ena till de andra.. idag vaxade jag mig hos frida, inte de roligaste men nu äre ju rätt så nice, eller vad säger du frida? ahhaha.. nu ska jag ta och kolla lite oth och sova. mamma åker till italien imorgon för övrigt. skönt (skoja mammmmmma)


fail fail FAIL

vad hände med sommaren, den "underbara", "långa", "soliga", "roliga" SOMMAREN. elller vänta nu, har det ens varit sommar? :S... nej?! ...ne men va fan har jag gjort? inget, eller jag minns inte ens. man säger alltid innan, ååh det ska bli den bästa sommaren.. hell no. hade mina mysiga stunder i spanien och göteborg, stopp. om exakt 6 dagar börjar den gamla vanan, med samma rutiner och samma gamla äckliga skolmat. sen är det slut föralltid vilket jag egentligen inte vill. jag vill fan inte bli stor, jag vill inte jobba. spyr bara jag tänker på det. och vad vill jag ens bli när jag blir stor?  - vet inte.  

det här var/är mitt sista sommarlov och jag
kommer aldrig att få uppleva det igen. fan fan fan


should i stay or should i go

sitter i min ensamhet hemma, och funderar på om det är någon mening med att gå ut och lägga sig i solen när det är disit/sol/moln/dis/sol.... aaa you get it. måste verkligen städa min garderob för halva ligger i mitt rum, kommer säkert lägga ut lite grejer här som jag inte vill ha längre, bättre att försöka än att slänga ju, annars blire tradera. aja har beställt vaxning hos frida också, så nu bestämmde jag mig för att dra mig ditåt, kommer ju inte va skönt men whatever. sköööönt

inte de lättaste att sova..

eftersom jag inte kunde sova så fick jag för mig att kolla och lyssna på lite snook.. blir helt till mig, måste se ut som en fån när jag sitter här för mina munjipor har fastnat vid ögonen, ne men kan inte sluta leeeeee, fast va fan hände egentligen? okej oskar<3 du e fett sexig nu och bra också för den delen, men shit kolla på er, gullllll
hahaha, lyssna hela om du vill le...


fint

I need you now tonight, and I need you more than ever
And if you'll only hold me tight,
we'll be holding on forever
And we'll only be making it right
 cause we'll never be wrong
Together we can take it to the end of the line,
your love is like a shadow on me all of the time
I don't know what to do, I'm always in the dark
We're living in a powder keg and giving off sparks
I really need you tonight
Forever's gonna start tonightmot staden

en vit neger har kommit hem från spanien så nu bär det av till waynes för att träffa henne! måste även hitta lite halsband! tjabbaaa


one tree hill för hela slanten

har dock också fastnat i entourage träsket också,
så måste kolla alla säsonger där också hehe


haha limpan e skön

och engla tallar och posar men det gör inget, lika gullig ändå! hahahha linn e fett snygg, dock synd att du inte gjorde "kines minen" hahah<3


nu blire kalas!


godnatt

du om någon borde veta att man inte behandlar mig så

generation fuck youDu är inte en i mängden men jag är en utav dom få
 som inte lämnar dig när färgen flagnar på fasaden,
Du måste tro, motivet har aldrig matchat ramen,
Jag vill se alla sidor, TV:n visar en utav dom
Livet är fult du är fager
Vaken om natten och drömmer på dagen


låt mig ta dig ut i rysning baby

varför så jävla mystiskt ful-snygg-bra-sexig
det är något

 

huvet går bo-bo-bo-bo-bo-boff-bbooooom
and he's mine

vi blir aldrig som dom från stan

haha jag saknar alla jag känner typ. sjuk känsla, jag är mobbad jag träffar ingen.. aja tänkte bara säga att det är lite tomt utan en tjej.. har ingen som bara spontan ringer mig nu, ingen som väcker mig på morgonen eller pratar tills jag somnar.. så linn ta och kom hem snart för de e fett tyst här.. de här säger jag inte för att jag e de minsta avis.. ne men jag är din snöflinga när du kommer hem men det gör inget.återigen gamla inlägg

dessa riktas mot frida.. haha kommer ihåg dina talefel från 2009 som jag med lycka skrev om hur mycket som helst i bloggen...

här var jag inne på sebastians msn och frågade frida vad hon hade för sig:

frida nystedt säger:
-nej vi käkade pizza.p
-annars inget
-american pie är på två
-nike mail eller hur det stavas

- "VI kom VI sågs VI segrade säger:
-hahahaahahhaa
-naked mile?!
-ditt sär hahahahahahahhahahahaha

här satt frida och sjöng...
-"staffan var en stallegren"...

.. och frida slängde ur sig..
-" fan de åskar som ett cp ute"

hungrig frida säger..
-" tror du jag kan betala kebaben med dom här pizzorna?"

frida hade sina fulla nätter...
-"alla vet vem jag är!" ( OBS! stor gråter!).. i det inlägget har jag även skrivit att linda och jag hällde cola 2 gånger i fridas hår när vi var hemma.. hahahaha!

inte på tal om "hofmaster" (hoffmaestro)..  eller "caprisosa".. "aspectera".. man hör något nytt varje dag alltså.


haha så jävla one of a kind..
kan inte göra mer än att avsluta med lite bilder!
carro linda o frida, söta tjejer de där
YEEY! nu blire oth och the bed!

orkar inte assåååååå

vill ha för mycketmitt namn e myckeee och jag vill ha meeeeeeeeeeeeeer

hur känner du nu?

känner du någonting...
ain't no sunshine when shes gone

ville bara säga att jag saknar min klass lite smått, och tro fan inte att jag saknar skolan nu, utan bara min söta konstiga klass. måste styra upp något snart för fa-an, då menas de innan den underbara skolgången komma skall!
GODNATT, piiizmiss yaa

sweet man of mine

gårdagen/natten utspelade sig i fridas hus, framför hennes tv tillsammans med pomfritt, bakpotatis, bearneisås, gurka, sallad, fetaost, rödlök, tomat, paprika, kött, ketschup(<3), cola i mängder, ostbågar, chips och dipp... sådanna kvällar måste man tyvärr ha ibland. känndes hur bra som helst tills vi kollade på hannah montana the movie, och som alla vet e hon smal. haha, aja kännde att de får vara bra nu liksom..

idag så har jag chillat och tränat, efter träningen får jag ett samtal av sebastian(som skulle fixa käk tills jag tränat klart) kan du köpa kött? de vart lite fel när jag skulle fixa.. hm aja så jag drog och fixade det. gissa vad jag åt? jo kött, potatisgratäng, bearnesås, vitlöksmör, och cola... mm ni fattar, hur ska de här gå.....


@ världens bästa mormor

sitter och väntar på att träningen ska börja..
så har inget bättre för mig än att lägga upp lite mormor bilder

haha as gammal bild

haha old school

hahaha fan va rolig jag va förr alltså. jag gick in och kollade på mina gamla inlägg från 2009, haha jävla idiot var jag. aja har ni tråkigt kan ni ju kolla där, kan ju inte ha tänkt när jag skrev.. här e en sak :

maj 2009::::::

my bad
"linda ska till GREKLAND... den lilla horungen tänkte jag skriva, men vet ni det är hon inte så jag kallar henne för älskling istället. kommer sakna dig lika mycket även fast du är grekland lika mycket som om du varit i cypern eller turky eller findland, fan vet ja, två veckor som två veckor... <3<3<3<3<3<3 loveu"

i said fock you

nu ska jag äta chips och dipp


know your rights

jag har bestämmt mig


RSS 2.0