see ya dont wanna be yaa

ha ett bra lov f-u-c-k-e-r-s för det ska jag ha!
ciao fo real!


you are my sweetest downfall

nu är allt packat klart och jag har precis målat mina naglar skrik blå. nice. nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 4 för då kommer marielle förbi och hämtar upp mig och mitt pick o pack. top model är på just nu så bättre kan de inte bli. jag-är-inte-nervös



you make me feel like i'm living a teenage dream

hejsan-alla-ni-som-läste-mitt-inlägg-för-10-min-sen
jag har tråkigt!!!!!!! vet inte vad jag ska hitta på. jag är inte trött för 5 öre. (jag lovar att om jag lägger mig i sängen så somnar jag direkt) men det ska jag ju inte göra så jag är inte trött. hmmm. kan ju börja med att säga att jag kommer att sakna dig frida nu när jag åker bort heeeela lovet. puss. kommer sakna sebastian, mamma.. hm pappa, as.... ha-ha-ha-ha, lugn, jag drev.

sitter och tänker på min bearneisås som jag packade ner i resväskan förut, jag tänker på hur gott det ska bli denna gång med en riktig sås till maten. sist vi skulle göra den såsen så hällde sebastian i citron, ni vet sånn där som e i en citron burk. han va helt övertygad om att det skulle va citron i? iddddddi.

ne men jag skiter i de här nu det var inge kul längre. datan får stå på och jag går to sleep.
goodbye my lovers. (hörs i morrn hehe)



jaeson ma - love (ft. bruno mars)

Now Hollywood wants to make you think they know what love is.
But I'm a tell you what true love is.
Love is not what you see in the movies.
Its not the ecstasy, its not what you see in that scene
you know what I mean? I'm telling you right now, true love is sacrifice.
Love is thinking about others before you think about yourself
Love is selfless not selfish. Love is God and God is love.
Love is when you lay down your life for another
Whether for your brother, your mother, your father or your sister
Its even laying down your life for your enemies,
That's unthinkable, but think about that
Love is true
Think


upp som en sol

hejsan-alla-vänner.
jag sitter helt ensam vid mitt köksbord. för er som är efterblivna så är klockan 01.30, aha tråkigt för mig tänker ni. men nej det är det faktiskt inte för jag ska vara trött och full på planet i morgon, så måste ju ladda, lite iaf. aja har precis laddat ner youtube downloud skiten så jag kan ladda ner all musik därifrån och det är ju bra, för allt finns ju där. sen att de ska ta en och en halv timma tills alla låtar jag vill ha e färdiga är väl en annan femma, men det var ju faktist runt 30 st såatte. nu vet ni de också. jag vet, jag har resfeber. skriver snart igen

har faktiskt glömt att det är lov

imorgon så är jag ledig och det innebär att mitt lov börjar! plus att i morgon så sitter jag på ett plan haha. sinnes, hela mitt lov kommer att tillbringas i spanien tillsammans med ett gäng snygga tjejer. det ska bli otroligt skönt att komma bort från all skit här hemma! så nu släpper jag allt!

ciao

3 is a magic number

yes it is... sitter och väntar på att sebastian ska strömma in. mamma och jag är ensamma hemma så vi ska köpa hem corner, det kan ju vara gott ibland. hon har även hyrt nya beck och köpt choklad, vad är de frågan om, nu kommer jag ju inte kunna plugga eller packa. men men de blir nog bra de där. nu är det 2 dagar kvar tills jag sitter på en flygplan. shit vad jag måste shotta innan alltså. kan inte bli svimfärdig denna gång.

förresten så åt jag världens godaste nachotallrick idag till lunch på åhlens av alla ställen(!) var där med mormor och hennes 6 bowling kompisar tro de eller ej, men de va en hit. nu är jag hungrig så nu får min man komma!

slänger upp en bild på mitt knä för att det är cp och förstör mitt liv
ciao



what a great guy, what a great phone

sitter i skolan och funderar på vad jag ska göra efter den är slut. antingen så ska jag gå och sola, eftersom jag måste göra det ett x antal gånger innan jag åker till spanien, eller så ska jag gå hem och äta mellis haha.

när jag kommer hem ska jag ta fram min resväska och lägga ner dem saker som jag inte kommer använda innan jag åker hehe, har ju trotts allt fullt upp i veckan. men men det här kommer bli bra!

ciao så länge



nu får jag en chans att säga allt det jag aldrig sagt

Det finns ett enkelt svar
Du är varm när jag är kall
Du tar så lite plats
Jag tar allt

Det är svårt att inte ta dig för givet när du alltid står vid min sida dag ut och dag in. och det jag glömmer att säga är hur du fortfarande får mitt hjärta att bulta snabbare när du kommer nära mig, eller att mina ord blandas i munnen och blir fel när jag ska tala till dig. När du bara ta tag i min hand så pirrar det fortfarande i min kropp, och jag känner ruset i mina ådror av blodet som forsar två gånger snabbare än tidigare. Jag blir fortfarande nervös när vi talar på ett fint sätt till varandra, som om det vore första gången. du är min andra halva. du är min bästa vän och det finns ingen på den här jorden som får mig att må lika bra som du.
 du snurrar min jord.


Dom små små orden är svåra ord
Och de hårda orden är enkla ord



 


if you're for real and not pretend

sitter ensam henma hos sebastian. har precis ätit frukost och snart ska jag kolla tyra banks show. ikväll ska vi till hans morfar som fyller 70. grattis på han! sitter även just nu och lyssnar på hoffmaestros nya låtar, lite sådär va. några e okej.
och som ni redan vet och som redan alla har bombat på facebook, så är det faktiskt snö ute.


inte okej när man sitter i skolan, fanfan


and the history books forgot about us

sitter in the school och har almänt tråkigt. har egentligen slutat men har projekt samtal klockan kvart i 2. blä. men men ikväll blire mys och helgen kommer bli otroligt nice! och om exakt 8 dagar kvar tills vi åker till - alicante alicante, alliallecante alliallecante. längtar!!!



mormor ska för övrigt skaffa hund!!

damn who's a sexy bitch






everybody was dancing in the moonlight



slänger in en bild från förr förra helgen! nu säger jag peace out, sov torrt

rycktas om att det ska snöa imorgon?!

inte ok!


från och med drägg

dagen har varit ganska lång känns det som. efter skolan träffade jag linda & frida på stan sen vart den en sväng hem till frida. efter det åkte frida och jag på träningen och kollade på, kände inte fört bara. men men fett taggade blev vi till lagfesten i helgen ska bli grymt kul!

nu när jag kom hem har jag städat hela mitt rum, duktig som jag är så rensade jag bland mina smycken också och gjorde snyggt, nice för mig ju. nu ska jag vänta tills paradise reprisen börjar och käka clementiner!

förresten så har jag äntligen lagt in bilderna från smid festen på datan. bilderna från dansgolvet var inte att leka med, men dem visas inte förrän julavslutningen hehe.






no one is gonna love you more than i do

har precis fått i mig ett lass tonfisksallad, det är jävligt gott det där! låter kanske inte så frestande men det är det! nu sitter jag och väntar på att top model ska börja så att jag kan sätta mig i soffan under en filt och äta mums mums!

det känns så himla konstigt att det bara är 11 dagar kvar tills jag åker utomlands, sjukt!
har mer saker att längta till som jag måste göra efter spanien! typ, tatto x2 typ? färga, slinga och klippa håret! oskar linnros, och massa mys, okej det var inte så mycket saker, men det kändes mycket haha!

so long!


pic's





lite bilder från helgen!

måste bara säga än en gång att du är bäst! <3


stockholm is the shit

har haft en mycket trevlig helg i stockholm hos felicia med linn! våra två dagar bestod utav god mat, god fika, shopping och spel tillsammans med felicias kompisar! mycket trevligt måste jag säga. puss på er! med mig hem fick jag också lite smink och smycken! sen så köpte jag ett par skor och en pälskrage! är så sjukt nöjd!

nu är jag med min underbara man och vi ska mysa nu så see yaaa


har du skägg?

nu ska jag ut på en lång promenad!
får se om jag kommer fram till tunahallen

skrattar för mig själv

idag hade jag bara en lektion vilket var idrott imorse klockan 8! efter det vart den american med massa gött folk. dock blev jag lite för mätt! när jag kom hem så tittade mor min och jag på australia! mycket mycket bra film måste jag säga!
nu när jag skulle sätta igång med plugget så var jag tvungen att kolla facebook först såklart, och till min stora förvåning så har eskilstunas okända(?) nolife kille/tjej gjort det igen! läs och njut!

http://eskilstunasnack.blogg.se   !!!

man måste dö några gånger innan man kan leva

håkan!

i said fuck you yeee fuck fuck you

nuså är biljetten bokad tills fredag skönt det. efter skolan fick jag och linn oss en ordentlig promenad. linn handlade lite smått och gott och jag blir så sugen på att göra det själv också! sugen så spricker. hittade en så snygg päls mössa som ja måste köpa! men väntar tills stockholm för på något jävla vänster så känns det roligare att köpa den där. men fick med ett par vantar/handskar hem iaf haha dem var fina!

nu ska jag umgås med sebastians mormor och morfar!
ciaoooooo

those will be the best memories


jag är en soldat för dig

säger väl som alla andra att sverige matchen sög så hårt den bara kunde, nog om den. imorgon börjar jag halv 1 och det är ju rätt så skönt, sitter och väntar på att paradise reprisen ska börja för att träningen tog upp tiden. duktig jag är, igår var jag ute och sprang också! yey
imorgon ska de bokas biljetter till stockholm wiho!

nu ska jag fortsätta göra om bloggen sakta men säkert!
ciao!


see ya, don't wanna be ya

ge mig en ny garderob!!!!!!
måste ha en höst garderob precis nu.
kan inte vänta tills fredag okej?

nåväl
nu är det träning

ta mitt skimmer för jag brinner

skolan idag gick otroligt snabbt måste jag säga. längtar tills på fredag gör jag för då bär det av till stockholm för lite mys tills lördagen. hoppas att man hittar något man kan köpa, brukar bli så att jag aldrig hittar något när jag väl ska handla. ska iaf ha med mig ett par skor hem, annars stannar jag kvar där.

sitter fortfarande och nöter gubben i lådan, tröttnar inte på dum av dig heller för den delen. kan inte vänta tills svart, vitt och allt däremellan, kommer ut!


i dig såg jag ljuset

ett avsnitt av paradise senare sitter jag i fridas soffa och ser den sista snutten utav top model. hatar att dem program ligger nästan under samma tid, antingen får man offra en halvtimma paradise eller tvärtom. idag fick de bli top model. men men. var hemma från skolan idag för jag mådde lite skelt i morse men e back on track i morgon! en sak som är väldigt jobbigt är att jag känner ett sånt jävla sug efter tårta. vill ha en fet tårta med massa grädde. hoppas det är någon som fyller snart. haha


crazzyy

hon som sjöng låten crazy igår på idol var ju hur skön som helst! linnea hette hon typ. aja nu ska jag snart träffa frida och det blir ju alltid mysigt!
vet vad jag ska tatuera nu. så hajdo


STOR PUSS

förresten måste man ju säga grattis till rolle som fyller 18 år idag!!!!



haha stenålders bilder men vad gör väl de

"jag är döden"

hellluuu, sitter för tillfället hemma och väntar på den godaste maten! har precis varit och tittat på united som gick upp i ettan! grattis på er fan!
gårdagen spenderades med linn dan och sebbe, trevligt var det med mkt pms, men det gör inget för killar förstår sånt. men men det blev tacos och sushi, ja och ni förstår ju vilka som åt sushi på en fredags kväll, inte var det jag och sebastian iallafall. efter en ynka liten sushibit var så skulle ju dem också ha tacos och det fattar man ju. våga säga nej till sushi helt enkelt.

kvällen kommer förövrigt vara väldans chill så peace out då.


vem är han då och vad är det för jävla skit regel



älskar judit & judits nya reklam, den har gjort mina dagar nu när jag varit hemma.
MUMS


godnatt!


i'd rather be with you

sitter i min ensamhet och funderar på när pappa ska komma hem ifrån norge. det får mig att längta till jag/vi åker till spanien. jag längtar dock inte efter flygresan men det är väl sånt man får ta, linns hand lär bli blå och sönder klämd igen. men det gör nog inget. längtar tills helgen också, vill bara mysaaa. ska förövrigt glida med mormor i morgon lite här och var! halv sjuk e jag också. så nu vet nu allt. puss då


skulle inte tacka nej


åhåhåhåhåhåhåhåhå!!!!!!!!!1



big love! 3 november kommer albumet, kan inte vänta!

RSS 2.0