men skolfoto dåå

hahahahhahahhaa elin gjorde min kväll
en bild säger mer än tusen ord.


JACKPOTT JACKPOTT

... på lörda på lörda!

längtar som tusan tills lördag, jag är så jääävla taggad.
puss på mina tjejer, puss på min klass och på hela smid 3 fan
just lööööve


mys hos frida

så då visar jag lite mys




hahahaha jag har faktist gjort bort mig....



jag ber om ursäkt
jag skrattar åt mig själv, faktiskt haha
har blandat ihop lite grejer hehe

dock har inte "shame on you"
inlägget något att göra med kent.
om de tros

inatt inatt

inatt sov jag hos sebastian, och då drömde jag att han och jag vaknade upp av ett ljud från gatan, och då öppnar vi hans balkong dörr och går upp, då är de parad på gatan hör handikappade, alltså sånn när när en går först med en pinne o man spelar massa instrument. sen kom lärar classe sist med massa skit stora kalkoner som ställde sig som stjänor i en grupp o vet inte vad. vi var imponerade iaf.
så har väl min natt sett ut, puss då


KENT.KENT.KENT.KENT

längtar tills nästa konsert, ni gör mina dagar

vi är dom som förlorar men jublar ändå
vi är dom som förlorar men jublar ändå
vi är dom som förlorar men jublar ändå
vi är dom som förlorar men jublar ändå
vi är dom som förlorar men jublar ändå

walking on sunshine

fan va bra allt är just nu, eller det har varit jävligt bra ett bra tag, men det blir bara bätte och bättre! mina vänner är bäst och jag skulle inte kunna ha roligare med några andra. min pojkvän e BÄST, så allt e liksom great. allt med skolan känns också bra så länge leve hanna.

kan dock inte förstå hur vissa kan släppa allt för en ända person. speciellt när flickvännen tofflar sönder efter pojkvännen bara för att den inte får tillräckligt med uppmärksamhet. det är synd att flickvännen måste offra saker hela tiden för att få mest tid med han eller att man måste ljuga för andra för att få med tid med killen. personens pojkvän gör inte tid för henne, men hon ger all tid hon har och egentligen inte har till honom. ses man bara på en persons villkor så är det inte okej. det är inte ens kärlek. hoppas du fattar de snart
byebye

shame on you, don't copy of me!


haha skämmigaste tjejen läser min blogg.
du vet vem du är


tatueringar

finns så himla många snygga tattos och jag kan aldrig bestämma mig! jag har 3 ställen att välja på men kan inte ens välja de första. fuck it. tråkigt är det också när man tittar på andra för att bli inspirerad. kul om man kommer på något själv ju, egentligen vill man ju inte vara som alla andra. men shit liksom.



svalan är ju såååå grymt snygg!!!! åhhhh! men raden i nacken är jag också förälskad i! vill även ha något på foten. blir galen

chris brown - without you

I need these things
Like I need you
If you had a choice
What would you chose
I could live without money
I could live without the fame
And if everyday was sunny
I could live without the rain
And if I ever went up to heaven
I would fall right back down
That life wouldn't be worth living
Because you're the one I couldn't live without

If I couldn't dream
Would I believe that there could be a you and me
And if I couldn't sing
Would you be able to hear my melody
And know that something's wrong
And I'm afraid that you're moving on
How can I fly when you're my wings

with or without you

det var en lång dag i skolan idag och jag var skapligt trött när jag ko hem, egentligen skulle jag ha gått på middag på kvällen med stålfors crew.. för att fira paula men sjuka människor kunde inte delta så det vart inget. tråkigt tycker jag! men men trotts min trötthet så gick jag ut och sprang när jag kom hem, plus i kanten till mig, wow! sen kom jag hem och åt världens godaste fiskgratäng! så det är väl så kvällen har sett ut. Precis som alla andra så har jag kollat på idol och går inte linda och country killen vidare så vet jag inte vad jag gör. då är de inte idol liksom.

för övrigt så längtar jag till spanien!

det är inte mycket du vet

du känner att staden är precis som staden alltid varit 
i väntan på en lång kall vinter
och du säger att saknad kan man lära sig att leva med ibland
genom en iskall vinter

du är min hjälte för du vågar vara rak
du är min hjälte för du är precis så svag som jag
och hjälp mig jag behöver dig igen igen igen

han e överallt

Bruno Mars ft David Guetta - The First Time


David Guetta feat. Akon - Life Of A Superstar


Akon - Party Animal [Prod. by David Guetta]


Bruno Mars feat. Jackie Boyz - Like Tonight (Prod. by David Guetta )


kram

pepparkakan

imorgon kommer frida hem! jiho!

hur kan det vara så svårt?



har er undanlagda tills imorgon. men jag kan inte bestämma mig, så nära men ändå så långt bort, så himla rätt men ändå så fel.. ja? nej? ja? nej? ja? nej? ja? vavavavavava!!!!?

få som du, få som jag

svårt att tänka rätt, svårt att göra rätt samtidigt som det är jobbigt att behöva tänka på att man kanske gör fel. jag borde vara som få för dig, för du är som få för mig. men ibland så handlar det bara om allt annat än mig, utan bara om dig och så som du vill ha det. ibland så är vi blinda, du är blind. du vet inte vad du har, och kunna blanda och ta hur du vill gör mig avundsjuk. jag är inte din bästa vän men jag är ändå en som få, det vet jag. varför tänker du inte på mig?

i en värld av idioter, står han först i kön


de e mycket nu


like you don't care

yeahyeah yeaaaah

Mischa Daniels ft. J-Son - Where you wanna go
robyn - Dancehall queen
taio cruz - higher

och så en gammal favvo låt
eminem - superman

don't you worry about a thing

om någon är sugen på att köpa ett par oanvända
låga ljus lila converse skor så kan ni ju hojta till.
storlek 4!
200 rikstaler, men de kan diskuteras.

i can't stand it

egentligen så borde jag sitta och skriva på ett helt annat ställe och om något helt annat. men de blir aldrig så ändå. har fått lite gamla kläder och skor sålda så de känns ju bra eftersom att jag då direkt hitta två favorit saker som jag bara var tvungen att beställa ifrån hm. en väska och en klänning. klänningen är slut just nu så de finns ingen bild att visa på den, men ska fixa fram för de e en riktig goding åhåhåh. men väskan då, den ser väldigt liten ut på bilden men den e den inte så come to mama!


efterfest på eran balkong

gårdagen bjöd på mycket roliga händelser. allt började hos linn vilket var hur nice som helst med massa fina vänner, sedan bar de av till amandaH där kvällen vart yttligare lite roligare. så kram på alla.

idag vaknade jag upp prima ballerina i min säng. sen tog jag mitt pick o pack mot linn och inväntade dan emil och shosa som skulle komma med vår efter längtade billyB! de vart en fett dag med feta människor. sebastian kom förbi och nu drar vi på mysfaktorn hemma hos linn så let's mys.





bilderna är dock inte ifrån gårdagen, men från en annan rolig kväll
puss på limpan

i wanna know your name

känns som att dagen kommer att gå fort, snart är de match, sen bär de va snabbt hem för att fixa sig och duscha och allt.. vällja outfit liksom, sen blir de middag här hemma med mormor puss på dig. sen går bilen mot linn där jag ska börja min dunder kväll

this song's for you

vill bara åka iväg nunununununununu. skiter fan i allt. let it be, freeedoom



vet inte varför jag e så glad idag. kan vara för att jag ska äta kebab i morgon typ. eller för att det är fredag. vilket som liksom. mindre glad är jag för att frida ska lämna mig en vecka för att åka till slida, ligger i turkiet ifall någon undrar.
men fuck you piiz bre jaow puss

förkylning och deppiga vänner


en äcklig/tråkig/jobbig/fruktansvärd/ond förkylning verkar inte vilja släppa mig för fem ynka öre. så det är ganska jobbigt ska jag säga er. säger bara länge leve otrivin.

vill bara säga att mina VÄNNER är guld/bäst/oövervinnerliga/underbara/otroliga/roliga/störda/lite fula men mest söta/min andra halva. och de ska jag säga er kompisar, att är man min andra halva då ska ni veta att närmare mig kan man inte komma. så alla deppiga ihop gipsade/ledsna/lämnade/småhuven/deprimerade, stå på er för ni är värda de bästa, inte alla småskit grejer som trycker ner er (ibland kan dem vara stora) men vi alla är idioter och dem knuffar vi undan med en klackspark. för vi är dom som förlorar men jublar ändå.

p.s fattar inte ni vilka ni är så bör ni tänka efter en gnutta.
ni som fattttar lämna en kommentar, i just löve you.


sittin on the toilet

är hemma hos min man. mysigt. imorgon börjar jag tjugo i 11 och slutar 12. ganska skönt. då bär  de av till limpan där de´blir en riktig mys dag med lite lunch och pill. puss då


were just breakable boys and girls



when love takes over

mina dagar är ju inte speciellt roliga att snacka om så jag ska bli kort.
saknar mina kompisar och min man.




världens sötaste tjej! kram på dig


bring me some love

min hals tar över mitt liv och det är inte skönt ska jag säga er. blir fan bara värre de här, kan de vara halsfluss som lurar? hoppas inte. nu ska jag fortsätta drömma mig in i haley och nathans liv.

i wanna bom bang bang

sitter i min ensamhet i min systers rum för att jag trodde hon kunde göra mig sällskap sådär i mina sjuka dagar, men icke, efter jag kom så gick hon. så kan de gå. nåväl jag sitter iaf i hennes rum och försöker kolla på oth som jag mig ganska deprimerad, förälskad, ledsen, förstörd, glad.. ja allt på samma gång, ni fattar. är på säsong 4 nu fan va de går undan. men men vad ska man göra när man e sick liksom.

ägnar en tanke åt linn gumman som har brytit handen på något jävla vänster.. fett synd puss på dig, lämna plats så att jag kan skriva på gipset!.. och ännu en tanke går till elin vars hår är jävligt freeshhh! ohhja! blir så sugen själv, längtar tills jag ska göra en make over!

shakespeare once rote..

"kärlek är inte kärlek om den förändras när förändringar sker".


very funny

jag har blivit sjukt, så himla fail! har legat i soffan i nästan hela dagen och kollat oth, man kan säga att 96% av dagen har varit i soffan, och 4% går till toaletten eller skafferiet. så ungefär så dåligt mår jag. imorgon är det match och förmodligen blir det inget av det. eftersom feber lurar bakom hörnet. tråkigt tråkigt. men men måste bara säga, all min kärlek till nathan & haley<3 och lilla basse såklart.


ett ljus i mörkret finns i alla fall. spanien bokat än en gång! fan va kul de ska bli tjejer! längtar nu fan.




haha skratt åt sista bilden och dem som var med sist vet varför.
pusss dåååååååå

teenage crime

har precis varit ute och sprungit, skönt var det. nu kollar jag på idol och de e ju så great. älskar de första avsnitten. idioter finns haha.

idag har jag varit i skolan tills typ 4, sedan träffade jag  roz och ida. saknar det som vi hade förut fan. inget är sig likt och det är mycket vi inte vet typ. men trevligt var det, vi får ta de snart igen. puss på er.


one tree hill + godnatt


random






bjuder på den sista för jag har så jävla tråkigt. kram på de




please don't go




tider går så jävla fort så jag hinner inte ens blinka. jag har ingen koll på någonting alls. jag ska testa student mössa i morgon hur sjukt är inte det? vill bara stoppa tiden, hinna andas och kolla mig omkring. lider fan av stress och det är inte okej. har inte lust att sluta skolan heller, tro mig eller ej men blir tårögd av att jag ska ta studenten snart. tiden kommer som just nu, bara rulla iväg och snart står jag där, fan också.

nunununu


RSS 2.0