don't drink and drive

kom precis hem ifrån körskolan och idag lärde man sig ett och annat. jag tog med mig mat från seven eleven, plus en chokladboll och jag vill säga åt er att inte köpa chokladbollar där hur fina och goda dom än ser ut, för dom smaka bajsbollar! anyway, nu är jag hemma och tar det lugnt man ska väl börja göra sig i ordning för kvällen snart sen bär de av på lite förkrök!


Kommentarer
Postat av: Emma

Tack så mycket och nej...det är inte lätt när det är svårt. Vad roligt att du läser min blogg, det trodde jag inte faktiskt! :)



Jag har faktiskt kikat in här någongång förut, så kanske har lånat någon bild/text av dig men jag hoppas det är lugnt! :) du har förresten en najsig blogg.

2011-01-14 @ 16:10:44
URL: http://esirvio.blogg.se/
Postat av: Alexandra

tack så mycket! ja det är ett stort steg, men har redan flyttat hemifrån, hade jag inte redan fått erfarenhet av att bo själv och så hade det varit riktigt jobbigt, fast det är klart det kommer bli tufft att bo helt själv i en främmande stad, men det löser sig nog :)

2011-01-14 @ 21:03:20
URL: http://alexandrareichert.blogg.se/
Postat av: Fredrika

VECKANS BLOGG är utsedd, kika in och se om det var du som blev vinnaren!

vann du inte, anmäl dig gärna igen, kör nya regler och vinner du så får du chansen till att bli intervjuad! :) lycka till!

2011-01-15 @ 14:41:08
URL: http://ffredrikaaa.blogg.se/

lägg en fet

namn:
kom ihåg mig

bloggadress:

skiv tills du får kramp:

tack för den