ni har väl inte glömt bloggtävlingen?


Tävla om ett presentkort från H&M för 1000:-

Det ända du behöver göra är att bli medlem på http://www.tourn.se!
enklare än så är det inte, sidan erbjuder många roliga tävlingar för bloggare!
lycka till då!


if you think i'm coming back, don't hold your breath


you don't give a f***

sitter i skolan och väntar på lunch, blir väl något äckligt som vanligt. men vad ska man göra liksom. idag ska jag träna sönder. bye

godnatt

glöm alla bekymmer för imorgon kommer nya.

it's true, life will smile for you


cause she know how to swing it

byxor från monki, jacka från hm, skor från stockholm, tröja från åhléns, solisar från rayban

left or right


gårdagens bravader

vill bara säga tack för en rolig kväll igår!
nu:
fosterställning


gillar er

sitter just nu i petras rum och myser lite. ska snart traska ner mot stan och akropolis. jag och min man har nämligen 4 jävla år idag! MYSIGT!

ska försöka hinna slänga upp bild på mina otroligt snygga zebra byxor jag köpte idag! annars får de bli imorgon då jag ska ner på stan och köpa allt som jag la undan idag! kraam på eeeeeeeer.
skeeeel bild men vad gör väl de..
hahah hejdoooooo

den snyggaste bilden som finns


jag ryser

mobilblogg

från stadens gator

whatttttttta f***

fick det hemsktaste samtalet som man någonsin kan få idag. "hejsan din balklänning har kommit(från usa) men den är trasig, kan du komma ner och titta på den?" ............. asså jag var nära på att skita på mig. men som tur var så kunde dem fixa det på 2 veckor så det var ju lugnt. det var tydligen en reva i tyget. men men måste dock säga att jag var lite besviken på färgen. den såg inte ut som jag trodde. blev lite finare färg utomhus, men ändå. skit också.


ge mig nu nu nu!


bloggtävling


Tävla om ett presentkort från H&M för 1000:-

Det ända du behöver göra är att bli medlem på http://www.tourn.se!
enklare än så är det inte, sidan erbjuder många roliga tävlingar för bloggare!
lycka till då!


jag har bestämt mig! nästan. beslutsångest

jag ska beställa dem här! så fort jag bestämmt färg. morsan har gett klartecken så nu jävlar.
MEN VILKEN FÄRG?!?!?!


 
1249:-/1099:- brandos.se

ALLA MÅSTE HJÄLPA MIG!!!!!!!!!! SVART vs. BRUN
älskar redan dem båda av hela mitt hjärta!
men måste tänka på vad som passar till vad,
min pappa sa åt mig attjag inte skulle ha bruna
 skor och svarta jeans, för de va fult,
haha wtf. men svarta skor passar ju till allt, men så jävla svårt!

så kan alla mina vänner och alla som jag känner och alla andra
också kanske lätta på hjärtat och säga något?

besöksrekord!

gårdagens bloggvärld var tydligen storslagen igår! roligt att se!.. har precis jobbat 17-20 och imorgon blir det precis samma veva. men men är ledig hela helgen och det är ju super!
mamma och jag satt och tittade igenom massa kataloger idag och nu känner jag sådan abstines efter shopping, att få komma hem med massa olika påsar, måste ge järnet snart asså, kanske på söndag med min man! jadååå.

nu ska jag ta en snabb dusch och sedan kolla tv. imorgon ringer klockan 9.00 och då är det dags för träning, en timma jogging + styrka, sedan bär det av till skolan och sedan jobbet som sagt. så hörs vi inte imorgon så beror det på att jag förmodligen kommer att vara deckad. kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam



klänning h&m
skor converse
väska h&m
solisar rayban
örhänge från julia
snygg (förliten) mormor bh, h&m

kvällens

nu ska jag fira min man! ser dock ut som en mullvad i håret men ska fixa till de snart!
hörs imorgon!

"life is like a dick, when it's hard, fuck it"


just throw it in a bag


it's hard to see somebody thats on their way to another place and life, and you can't do nothing about it

sitter hemma och försöker ta tag i plugget vilket är ett måste. känns som att det är mycket nu, jobb imorgon kväll och i över morgon, måste där emellan hinna plugga och träna, och idag fyller min älskling år! ikväll så blir det mys hemma hos honom med lite folk. kommer ut en outfit då också, håll utskik!

jacka monki
jeans från nudie
skor converse
tröja monki
solisar rayban
väska gina tricot

my inspiration


i'm alive!

om ni nu inte skulle tro det... det har varit en hektisk helg med massa jobb + roligheter, vilket leder till fosterställning såhär på söndagskvällen. gårdagsnatten tyckte jag levde upp till mina förväntningar om inte mer! tack emelie och lina och grattis igen!
nu ska jag gå till coopen och hitta lycka.
bild från igår.

i skolan på en fredag!

det känns väldigt konstigt att vara i skolan en fredag, det har jag inte varit sen jag gick andra året på gymnasiet, är här för utvecklingssamtal, och nu när jag kom hit så fick jag se på tavlan "hanna utvecklingsamtal 10.00" och jag skulle egentligen haft halv 10. jag kämpade mig bokstavligen hit i den äckliga snön, sen var jag ändå inte sen. hmm. aja ett ljus i mörkret: har äntligen beställt hem denna!
 
idag blir det jobb 13-18 sen hoppas jag på någe mys!

sweeties

min promenad ledde hem till mormors lägenhet istället som just nu står tom. hon är iväg och reser och har kul, inte de minsta avis. har suttit och kollat igenom hm och nellys sidor och jag kan bara inte sluta dräggla. får ryck, måste handla. här är lite av det som jag mer än gärna skulle vilja beställa hem!


tog en rejäl sovmorgon idag

det var jag värd helt enkelt. nämde jag förresten att jag igår var ute och sprang i typ en timma innan skolan? fy va duktigt! + styrka. känns så bra! efter skolan igår blev det stan med linn då jag fann det som jag visade igår på bild. nu sitter jag nyvaken i sebastians säng och funderar på om jag snart ska ta och klä på mig och ta en promenad hem, vilket låter bra tycker jag. måste hem och göra lite nytta när det gäller plugg osv. hörs sen!




new in

shorts, vit magtröja, blus, hm

ta våra minnen och gör om dom till nått fint

 


operation långklänning. h&m
väska h&m
solisar rayban

i just came to say hello



idag har det inte hänt speciellt mycket, jag har bara varit hemma och tagit det lugnt, eller aa jag har ju i och för sig städat också. men men imorgon blir det tuna park med mamma och ellen, längtar! får hoppas på att jag finner något nice! nu ska jag lägga mig och sova! tänkte slänga úpp bild i morgon på min långklänning som jag köpte för ett tag sedan! ciao

nån kommer ta dina ungdoms år ifrån dig, det kommer hända om det inte hänt.

det är snart vår, snart lättar molnen som du målat på himlen min,
och du får ingen tår, ingenting.


hopp står skrivet på väggen men blickar stannar i golvet.



orginal

wish list

mot school


f*** me i'm famous

åh! vill verkligen tatuera mig nu nu nu nu! har massor med saker som jag bara längtar efter att sätta fast på min kropp, längtar även efter att få fylla i min älskade svala!

nu ska jag kolla på big iddis!

Lover, you should’ve come over

perfekt. 

vart ska man hitta den perfekta studentklänningen? hjälp?

jag får snart panik!
får jag inte hjälp snart så kommer det sluta såhär, typ



sötsaker


två fina bikinis som landat på h&m's hemsida!

we keep on runni'n

sitter just nu hemma hos sebastian och tittar på solsidan! har varit ute i 2 timmar och 15 min och sprungit, fast stannade hos linn ett slag och pratade lite! men måste ju säga att jag varit otroligt duktig, körde även lite styrka när jag kom hem, asså shiiiiiit!


blir från fredagens bravader!

i fredags var det som sagt maskerad hos felicia i stockholm, det var hur kul som helst, trotts alla omständigheter, men men we did it together! slänger upp några bilder som jag snott av Nella!


Tränaaaa

Jag ska blogga ikväll jag lovar! Ska göra massa inlägg om olika saker, tills imorgon också! Men nu ska jag bränna fett! Hörs sen dåååå!

mot huvudstaden

de fick gå lite snabbt! ciaoooo

som i en gammal sång

sitter och väntar på att frida ska sluta skolan så jag kan dra mig ner mot stan. ska fixa lite grejer och sedan hem till sebastian. idag har jag tagit en lång promenad och varit och solat.
ska fixa ihop det sista inför morgondagen också! så hörs ikväll!
grattis också till felicia som fyllde igår och tog körkort idag! wihooooo
ciao!


sweetnesss


skulle, borde ta det sen, vad ska de bli av mig, det finns dagar som idag, hopplösa mornar då jag vaknar som ett vrak

tjotjotjo

sitter i min ensamhet och funderar på vad jag faktiskt gör av mitt liv. hör ni hur det låter mitt liv, mitt liv, MITT LIV. mitt egna liv som jag bara lever en endaste gång. idag är nog första gången jag verkligen insåg att livet är för kort för att bry sig om andra personer som smutskastar varandra, livet är för kort för att skapa konflikter och att prata skit om andra. jag bryr mig inte längre om nått eller några jävla tjejer i den här staden. inte för att jag syftar på något speciellt nu, men allt är så jävla överdrivet så det är inte klokt. är man på fest så är det enda man får höra "såg du hon kolla på honom hon gillar nog han" "omg måste berätta de här för blablablabla" eller "asså vet du va jag hörde att hon hade hört från henne som hade hört från han att han hade hört från henne att hennes bror kissa på sig" typ. jag orkar inte bry mig längre och ingen annan borde heller bry sig om vem som för tillfället blivit tjock, alldeles för smal eller ful. jag stänger av mina öron och mitt mun nu när det gäller sådanna saker. falska människor in my ass!

  
skåål!

lördagkväll, sitterensam på en öde perrong nynnar samma sång

- minus sju, röker fyra cigaretter i rad, inget gör mig glad



tiden rinner iväg

jag sitter just nu och pluggar religion, judendomen is the shit så att säga. imorgon blir det övernattning i mormors lägenhet tillsammans med linn och frida, på onsdag blir det reonion med stållan tjejerna, på torsdag sk jag andas och på fredag e de maske-ra-a-a-ad hos felicia i el stockholmo! längtar! mest efter felicia! men men, nu ska jag plugga vidare!
ciao!


up to you


easy nuuuu

3OH!3 - bouble vision - sidney samson remix

vi äter skiten så vant, att vi börjar gilla smaken utav skit

orkar inte med denna stad. jag gör verkligen inte det.

bästa


för att vi är 3

nu sitter jag i linns soffa och myser duktigt tillsammans med frida och drottningen själv.
vi är bäst, inge snack.
hej

ge mig lite brunhet i dessa vita dagar,
blir inte bättre av att dras med linn heller!



ne jag blir inte brunare än sådär, jag är typ albino

jobb 10-18

... och sen, träffa linn (!!!!!!!!!!)

hörs ikväll!
ciao!


you will always be my sweetest thing


sommar!

ge mig nu, får panik!

cause if you liked it then you should have put a ring on it

snyggisar från forever21.

favorite


beroende in my ass

mm.

godnatt för idag.

för idag, för imorgon, för igår


(!!!)

   hihi



fuck it, nannaannana

det här är livsglädje för mig

haha stört, men jag ler och drägglar när jag ser den här bilden. jag blir varm och hungrig och vill bara få tag i den, ja som kärlek, typ.


RSS 2.0