bloppis





1. Peak tröja, storlek M, Pris 200:-
2. Adidas tröja, storlek 42/M, Pris 100:-
3. Boomerang skjorta, storlek 36, 100:-
4. Fuck you tisha, storlek S/M, Pris 50:-
5. Klänning, storlek 38, Pris 100:-, använd 1 gång.
6. Beige/rosa blus, storlek 38, Pris 50:-
7. Turkos klänning, storlek S, 50:-
8. tisha med tryck, storlek S, 40:-


i don't know what it is

men jag har inte orkat skrivit någonting alls här idag. har varit otroligt seg! men har iaf köpt klart julklapparna, bara sebastian kvar, och jag har ingen aning om vad han ska få, tråkigt för han. men nu ska jag nog sova snart. bryter snart ihop om jag inte får köpa nya kläder. fattar inte vad problemet är, gick igenom varenda affär här i e-tuna äckel, men kunde inte hitta ett par byxor? är faktiskt deprimerad på riktigt.foo real asså.


jag rimmar på från undergroundnivå

helgen gick otroligt snabbt! hann knappt blinka känns det som. men men helgen var bra trotts allt min allergichock(?) som inträffade sent på lördagsnatten haha, nära ambulans där fan.. men jag orkar inte skriva så mycket mer just nu, slänger upp några bilder från vår fotografering som emelie hade! kram på er då




inspiration



älskar 6:e bilden, vill verkligen ha en text ungefär sådär någonstans! den är lite hemlig på någotvis, älskar den ...men den första måste komma på plats först sen får jag ta tag i texten som jag länge tjatat om.

bara för dig gunnar/morfar/bästa-kompis.
jag glömmer aldrig när vi räddade ett sval-bo (svala-bo(?)).. tillsammans när jag var yngre, eller vad har vi egentligen nte gjort tillsammans? allt.
vågar knappt tänka på dig längre, saknar dig för mycket. en del av mig kommer alltid vara borta.

men han älskade fåglar, jag älskade honom.
så snart så

nu är det slut på fredags mys

nu ska frida och jag gå och lägga oss för det blir en lång dag imorgon!
godnatt på er! slänger upp en bild på mina kära classmates



it would probably be the best class in the world

lite favorit smycken!

här är mina två nya par smycken! gjorde av självaste julia tuvfesson! henne hittar ni på hennes blogg, juliatufvesson.blogg.se.. kan tyvärr inte länka för jag vet inte hur man gör haha. men här har ni lite bilder.


ving ringen



..och mina efterlängtade korsörhängen! lite spräckliga händer? vafan haha. aja sen slänger jag ut två bilder på mina favorit smycken just nu bara för att jag inte har så mycket annat för mig! så kram på er.




now, brown sugar

byebye håret




ne dra mig baklänges

nu ska jag dra mot sebastian. först ska vi till max, sen till tp för jag ska köpa en ring på glitter och kolla lite där. mhhmm. känns som jag lägger ut hela min garderob men vad gör man inte för välgörenhet.. haha va
hejdo

 
 


allt för 50:- förutom boom. tröjan
ciao

you got me so crazy right now





alltså skulle dessa skor finnas i min garderob just nu så skulle jag vara gråtfärdig.
ge-mig


du vet hur allt ska bli nu, allt är sagt, luften är ren, allting blir precis som man förväntat sig, du är ett glashus och jag är en sten, men det är du som försöker se igenom mig


who's that chick? rihanna ft david guetta

imorgon blir jag brunhårig och jag längtar så mycket efter att få på min feeeeeta utväxt! ska bli så himla skönt och inte behöva bry sig om håret. vet inte riktigt vad de blir för brun färg, men har tänkt mig något likande:



något brunt med lite guld i. vad tycks? men vi får se hur de blir!


ge mig en vinter drog / ge mig allt du har

har precis vart och tittat på guif som körde över bajen. grattisgrattis pojkar, bra jobbat.

ägnar en tanke till alla mina nära och kära som påverkats av den tragiska händelsen. så än en gång, be strong.

imorgon ska jag på praktik på morgon sen slutar jag efter det. sen ska jag vaxa armhålorna hos frida. haha de ni, de ska bli något. aja längtar till helgen känns som att jag är en förvirrad fisk på land. vill bara få andas uuuuuuuuuuuut. saknar mys, saknar en speciell känsla.
 

loveu

GODNATT FÖR IDAG


hahahahahha kissar på mig

tog denna av pontus. så jävla värt att titta på den. jag har kramp i magen. titta några gånger så blir den roligare och roligare hahahaha. kommer skratta mig till sömns!!!!



titta en, kavaj

movie time

nu ska jag dra mig mot tv:n och frida. eftersom vi bor i min mormors lägenhet så lägger jag upp en äkta, le-nu-mitt-kära-barnbarn-bild.. vad gör man inte för mormor.

puss då



världens bästa


haha "laser-asta"

la precis till asta till att bli årets lussekatt. aldrig för att det kommer hända men ändå.

nomenering:
asta är en väldigt speciell katt som gillar att prata med sig själv och sina leksaker (sant(!).. Annars så älskar hon ost och gillar att leka kurragömma med mig. Gör hon inte det så hittar man henne på fönsterbrädan där hon ligger och spanar efter fåglar.

lite kul är det, för er som inte känner min katt så har hon d-a-m-p, på riktigt. det är liksom vanligt att höra mamma säga, "vart är dampet"? .. eller hejsan lilla dampasta..
men iaf stört att hon ens fick komma in i datan, de ger ju virus för fan. men let's go dampiiii eller asta la vista, som alltid frida säger.


haha laser

när det blir varma sommardar då finns du kvar

sitter här och försöker förklara för frida vad buffalo skor är... hon har aldrig hört talas om dem och hon har varken sett några. (kanske för att hon gick på tunafors?) haha nej men hallå buffaloskor var dem skor man var tvungen att ha förr? någon som klickar? typ när man gick i 2:an, 3:an???? snälla säg att någon minns buffaloskorna, det var ju det coolaste man kunde ha på sig. hahahaah jag hade vita och silver!!


mot schooool




ciao

godnatt!

har gått och blivit med iphone. det känns ju härligt.
nu ska jag sova för imorgon ska jag till skolan!
ciao

nothing on you baby



kläder från hm och skor från scorett.
mm-m-m-mm

smycken man inte tackar nej till



smycken från asos & scorett

I may be dumb but I'm not stupid

idag vaknade jag jätte illamående vilket gjorde så att jag inte gick till skolan. nu känns det bättre och det är ju skönt det. så nu måste jag ta tag i mitt plugg, ska även städa garderoben. ikväll ska jag även åka och köpa min efter längtade iphone, min nuvarande mobil funkar knappt längre. mamma ska göra våfflor idag också! plus i kanten. hehe hörs senare!


det finns inga ord för det på det här jävla språket



ja ni ser ju hur denna skönhet kan manipulera folk. sorgligt men sant. jag blir deprimerad när jag tittar på bilden. samtidigt som jag måste torka mungiporna. jaja

glömde även säga att ni kan börja kalla mig för jackhanna eftersom jag fick högsta vinsten på jackmaskinen på första försöket. jaaa-aadå

you better run run run run...

trött som ett as befinner jag mig bakom dataskärmen jobbiga ljus. ja men det är väl så det är. min helg har varit minst sagt hektisk! fredagen bestod utav smid cupen som tog upp mer än min halva dag. efter det var det bara att skynda sig hem för att fixa i ordning sig och vänta på sebastian. han kom hit och vi åt middag här, sen bar det av hem till emelie ett slag för att föra lite där. sen därfirån mot lokomotivet/oskar linnros och sedan ut. okej grabben du är snygg och jag gillar dig, men det där va fan inte bra. det är väl det jag ungefär har att säga om honom. fail.

gårdagen var rätt iaf lugn till en början. den spenderades med världens bästa frida. sen var det jobb 21.30-04.00 som "bartender" men det va nice. är lite trött nu och behöver plugga men det orkar jag inte. seriöst jag tror jag ska tatuera in orkar inte i min panna. känns så rätt.
nog om det just nu. hörs snarast möjligt!
ciao


jag ser sprickor i horisonten som ingen ser

är det här allt tror jag att jag vänder om
jag vill känna mer, se mer än jag ser




free fallin' fallin'

jag är så sjuuuuuuukt trött, det måste vara något fel. jag är så trött så att det känns som att jag har feber eller är hur sjuk som helst. shut, kom på mig själv i soffan att jag inte ens orkade röra mina armar när jag ville, dom bara hängde där. så jobbigt. inte för att ni bryr er men så har jag det iaf.

ikväll är de något möte vet inte vad. men efter det ska frida och jag sova i min mormors lägenhe(hon e i spanien), hon ska klippa mig och färga mina ögonbryn. sen ska vi köpa med kebab från billy boy och titta på paradise. bättre kan de inte bli för tillfället. ciao

köp de här
 70kr. st. 36 använd någongång
   100 kr. st.37 använda en gång

on ork för anything

ja, bättre än så kan jag inte uttala mig, och bättre än sådär är jag inte på engelska heller för den delen. men men jag pluggar, är det konstigt eller? svar nej.
okej det känns meningslöst att skriva här så jag drar tjabba

hej alla barn

har inte haft tid att skriva någonting här och egentligen så har jag inte det nu heller för jag måste plugga hinduismen. tråkit tråkit. men men slänger upp ett par bilder som ska göra er intresserade okej? nej men hejdå

  100 kr
 200kr 100kr

come on buy it
klicka på bilderna

den här staden är död, låt oss måla den röd, låt oss måla den blå vi är bättre än grå

min kväll har bestått av plugg, och den kommer att fortsätta bestå av plugg. tur att musik/daniel finns, vad hade jag annars tagit mig till. drömmde om han inatt förresten, han hade konsert i sporthallen men han vägrade träffa mig, det tyckte jag va lite tråkigt.

nu ska jag fortsätta plugga och vänta på att min man ska komma hem.

förresten om någon jävel är sugen på att köpa converse i ljuslila eller en adidas väska som e röd kan ni ju hojta till, mycke glada färger asså, har dragit mig över till den mörka sidan nu förtiden de är därför. hehe

ciao

en liten ros med ett hål i sin själ, som gjorde rätt men utav dåliga skäl / du är bäst nu men du var bättre förr


plugg dags, tyvärr



efter det ska jag baka chokladbollar
nog om det

i'm going were the sun keep shining



mot min man!
ciao!


underhållande för er

varje gång jag ska logga in på facebook eller blogg.se så måste man ju alltid skriva sin mail adress. och på något jävla vänster så blir det alltid [email protected]. jag tycker det är lite underhållande att det alltid dras åt hor hållet. hehe

girl put your records on, tell me your favorite song

godnatt! nu ska jag krypa ner i min ny bäddade säng, dock med fula sängkläder, så ni vet alltså kan va tråkigt ibland. skola i morgon det kan inte bli värre asså. men tjabbaa


avslutar med lite adrian lux
natti


jag har gått för långt, kan inte sluta gå

beck var sämst idag så var tvungen att sluta titta. är så himla rastlös så skulle kunna gå ut och springa precis här och nu, ne kanske inte men typ. något som stör mig otroligt mycket är att min egna data inte vill fungera så att jag kan lägga in daniels album på min ipod. det stör mig väldigt mycket.
men kan fortfarande inte sätta fingret på vilken låt jag tycker bäst om i hans album, min röst faller på svart, lilla lady eller gryningspyromanen.. men vet inte, vilken tycker ni?

glömde även säga förut att jag har haft en mycket bra dag med dem två bästa personerna som finns i min tillvaro, trots min panik om kläder, men dom tycker om mig ändå. mina vänner e one of a kind så att säga. som jag, typ.




perfekt

lilla lady, lilla lady

jag får panik!
jag måste ha det här, bokstavligen, annars mår jag inte bra. bootsen och mössan ska bli mitt, annars vet jag inte vad jag gör. mår dåligt om jag inte får de här.
hejdå!!!!!!!!


p.s jag måste tatuera mig x2 nu.
nu: chips, dipp, choklad, cola & beck
d.s

no place like home

tack för en hej dundrans trevlig resa!
men måste också säga att det är otroligt skönt att vara hemma, glömmer alltid bort hur det känns att va hemma för jag e inte det så ofta.
haha. aja sverige<3 (och nej jag är inte rasse).
nu ska jag smeka min soffa

byebye

you don't know how lovely you are

saknar min man hemskt mycket. fattar inte hur vi skulle klara av att vara utan varandra i över en månad. som tur var (för mig, hehe) så blir de ingen thailands resa för honom. lite synd, lite. aja men nu ska jag säga tack för mig och spanien samtidigt. för att nästa gång jag skriver så sitter jag i min egen lya. NICE!

ciao & godnatt!


våra brister gör oss till människor

Jag gillar att du säger vad du tycker
Men det du säger att du tycker säger inte mycket


asså jag avliderr, han är så gullig!
kom hit!!


cause baby tonight the dj got os falling in love again

men så blir det tyvärr inte för mig. nej för alla mina vänninor ska ut och jag ska stanna kvar i lyan jag. för att jag känner mig konstig/krasslig/seg/pms-ig/röd/tråkig/dåligt osv osv. men men jag trvis med scream 2 på tv, eller. imorgon bär det av hem och det har varit en otroligt bra vecka trotts våra endast 3 soldagar, värt att veta ju.

men here it comes




lite suddigt men vad gör väl de

men assså ni ser ju (?!)

ni anar inte
(i den var det ljus choklad smet, som var fluffig(!!!!))


tystnad, tagning

befinner mig framför tv:n och lyssnar på d- a-r's nya skiva, den är ju värd att somna till vafan. jag ska lägga upp bild på jackan om ett tag för att jag känner att den är värd att visa. nu väntar jag på pizza. so long!


är det såhär det känns att va lycklig, de e inga problem

sitter i huset i spanien och njuter efter en lång dag på stranden! ska göra oss klara för kvällen och äta och lite sånt. sen blir det natt marknad i torrevieja. igår vart de shopping och tro de eller ej frida jag köpte bara två saker! jag köpte en jacka i spanien (?) hahaha alltså jag dör för den bokstavligen. jag är helt kär! det är en tunn jacka som är militär grön och med stor päls! gaash jag e såld! sen en nice blus som var svart med guldiga knappar!  båda grejerna från zara. efter dem sakerna fick ekonomin säga ifrån. men men nu ska jag chiiilllllaaaa
ciao


RSS 2.0